DENKen over Sylvana en Justin’s Maan in Ram

Advertenties

think

Wat een week voor de fans van Sylvana Simons! Half Nederland verbaasde zich dat de anti-discriminatie en anti-Zwarte-Pieten- tafeldame van DWDD zich aansloot bij DENK, de partij van de twee uit de PvdA gestapte Turken die iets hebben met Erdogan en niets met de erkenning van de genocide in Armenië of met Ebru Umar, maar toch graag willen ‘verbinden’. Sylvana Simons is dan weer onbekend met de kliklijn of de genocide, en eigenlijk schreef ze ooit een pikant verhaal over een vrijpartij met een dame in bourkini (kan dat wel, bij DENK?). Nu ja, iedereen viel over Sylvana en dat is ze wel gewend. Sylvana heeft een voor de zon uit rijzende Mars als eerste buitenplaneet (de buitenplaneten zijn Mars t/m Pluto). Dat maakt haar in de eerste plaats een activist met veel in haar mars, een ijzeren lady van het type ‘aanvallen!’ voor wie mannen leidend zijn. Toevallig trouwde ze twee keer met een rijke zakenman/ondernemer, na twee eerdere relaties.  Zon driehoek Uranus en Venus quintiel Uranus zijn gunstige aspecten voor wie zelfstandig en vrij wil zijn en van liefdesavonturen houdt, maar soms minder gunstig voor stabiele relaties, ook in de politiek. Het is afwachten…

Mars voorop is niet zo gunstig als je erg oud wilt worden maar een pré voor de soldaat of vechtjas (Jackie Chan heeft het ook!). Met Mars in Boogschutter spat het enthousiasme er (vooral in het begin) vanaf. Haar Maan in Ram helpt mee om direct te handelen. Met de Zon in Waterman en Maan in Ram krijg je de koppige aanvaller die zelden behept is met teamgeest en eigenlijk onzeker is. Dat belooft wat als partijlid. Kijk eens bij http://universal-tao-eproducts.com/mp/files/sun-moon_aquarius-aries.pdf

Toch kun je je afvragen hoe het komt dat Sylvana zo’n bereik krijgt. Helaas ontbreekt de geboortetijd in alles wat over haar gezegd is. Ik vind het ook interessant dat er een nauwe samenstand van Jupiter en Neptunus is, de combinatie van het geloof en de toehoorders (het hebben van fans of het zelf fan zijn), zeker nu zij zich bij DENK aansluit en daar (naar ze zeggen) honderden nieuwe leden mobiliseert. Lees het artikel over Jupiter-Neptunus combinaties eens : http://www.astromarkt.nl/jupiter-neptunus-aspect-en-midpunt-html/ Ik denk dat Jupiter en Neptunus een belangrijke plek in haar horoscoop hebben. Maar zeker weten,….dat niet… Op het moment is ze spraakmakend dus ik vermoed een transit van Uranus op een (progressieve) hoek of (gezien de boosheid en de haat) Eris?  Speculeren valt overigens ook onder Jupiter/Neptunus:)

sylvana

Geboortedag Sylvana, met transits en progressies

Tot zover Sylvana. Nog een uitschieter was Justin Trudeau. Hij schoot letterlijk uit, met zijn elleboog in een omstander. Maan in Ram heeft hij, net als Sylvana, Wouter Bos en Mark Rutte en Geert Wilders. Het lijkt geen positie voor een politicus, zo’n directe links of rechts, maar andersom hebben politici deze positie wel. Justin Trudeau is aan de macht gekomen door zijn naam en zijn uiterlijk. Venus staat in Waterman, inconjunct zijn Maagd Ascendant, dus het kan niet alleen een voordeel zijn, al die charme. Maan driehoek de voorop lopende Jupiter helpt om de populariteit te vergroten en Mercurius = Jupiter/Neptunus helpt je om jezelf te verkopen. En die uitschieter? Mars op Nul Ram is even belangrijk als de Mars van Sylvana. Het maakt op zijn minst assertief. De transit Noorder Maansknoop anderhalf vierkant Progressieve Mars kun je de schuld geven van een tijdelijke uitschieter in gezelschap. Voor de rest blijft hij een mooie populaire progressief liberale politicus die het opneemt voor vrouwenrechten. En die stomp viel mee http://www.nrc.nl/nieuws/2016/05/19/premier-trudeau-verliest-geduld-en-deelt-elleboog-uit Hier zie je zijn geboortehoroscoop:

justin-trudeau

Je kunt met de Maan in Ram en een belangrijke Mars best voor jezelf op lijken te komen. Het duurt tot 31 mei eer de Maan in Ram staat. Mars staat nu retrograde in Schorpioen dicht bij de aarde. Als die wolken eindelijk eens opzij schuiven, dan kun je hem zien..Ent als de Maan in Ram staat, dan worden nieuwe kinderen geboren die behoefte hebben aan actie, aan ‘er iets aan doen’ en aan handen uit de mouwen.

Fijne Week!

LINK naar Maan in Ram

Sterrenbeeld Ram

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten