Horoscooplezingen

Advertenties

Horoscopen van spraakmakende en bijzondere personen uit de geschiedenis lenen zich in het bijzonder voor een analyse! Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare duidingen van horoscopen van beroemde mensen en…dieren. Het overzicht is nog lang niet compleet en wordt voortdurend uitgebreid. Je vindt een serie voorbeelden van analyses van horoscopen van kunstenaars, artiesten, beroemde paren en historische figuren.

Elke astroloog heeft een eigen manier van horoscoopduiding en legt andere accenten, afhankelijk van de astroloog, diens opleiding of achtergrond en de probleemstelling.  Voor je studie van astrologie is het belangrijk te leren kijken naar de manier waarop diverse astrologen kijken naar de horoscoop. Astromarkt is een site voor praktische westerse astrologie en legt zich toe op het vinden van patronen in de horoscoop die passen bij meetbare thema’s in het leven van mensen die deze horoscoop hebben. Daarbij worden nadrukkelijk ook de achtergrond, het milieu, de status, het geslacht en de omstandigheden meegewogen. Een horoscoop is een astrologisch beeld van de hemel bij de geboorte van een mens (of dier) of situatie) en kan worden getrokken voor het moment waarop bedrijven, kinderen, dieren of huwelijken beginnen te bestaan. De horoscoop geeft niet aan of het gaat om een mens, dier of zaak. Ook oordeelt een horoscoop niet. De horoscoop is eerder een blauwdruk voor een reeks van mogelijkheden binnen een thema. Dat kun je zien in de duiding van de horoscopen op deze site.

Van een groot aantal horoscooplezingen staan de links in de sitemap, maar er zijn meer voorbeelden genoemd in andere artikelen ter illustratie van een transit, progressie of geboorteaspect. Hieronder een overzicht d.d. 12 mei 2015. Er komen er nog steeds meer bij. Bij Inhoudsopgave vind je de complete lijst!

Reacties gesloten