Aardigheidjes: driehoeken van benefics

Advertenties

Happy_balloons Deze column schrijf ik met leuke dingen in het vooruitzicht. Mijn horoscoop doet gezellig mee! Transit Jupiter, Uranus en Venus maken alle drie een driehoek met mijn Zon, MC en progressieve MC en vervolgens nog eens met de progressieve Ascendant nu en in de komende drie weken. Op Facebook had ik het er al over.

Venus en Jupiter zijn de traditionele ‘benefics’ (gunstige planeten) en driehoeken maken alles vloeibaar:). Uranus kan met een driehoek uitpakken als een prettige verrassing of een onverwachte uitweg/oplossing. Het tegelijk krijgen van transits van Venus, Jupiter en Uranus belooft dan ook prettige verrassingen, al dan niet van het kaliber feestballonnen. Daar wachtte ik op, tot vanochtend…Toen kwam de eerste aardige verrassing in de brievenbus! Jupiter en Uranus vormden op dat moment samen een driehoek met mijn MC. En er komt nog meer aan! Misschien ook voor jou?

Iedereen die rond de 11/12de of 26/27ste is geboren maakt kans op een prettig einde van juni, ook al werkt het weer niet echt mee en ook al kan er  altijd iets persoonlijks de euforie verstoren. Mijn ervaring met driehoeken van Jupiter is dat het een positief bericht ‘van boven’ is, wat er ook gebeurt. Bij mij gaat het altijd op. Venus en Jupiter verzachten, verbeteren en zorgen voor dikke volle buiken. Met dat laatste is niemand meer blij, maar het hoort er helemaal bij, sorry! Als je de Ascendant, de Maan het MC (of de Zon) in de 5de of 20ste graad van een teken hebt, dan sta je er nu beter voor dan al de anderen, in wat voor situatie dan ook. Je hebt je individuele horoscoop nodig om te weten of dat voor jou zo is. Je kunt je horoscoop gratis berekenen op het internet, bijvoorbeeld via Astro.com.

Overigens: wist je dat er in Nederland leraressen Helderzien bestaan (net als Sybill in Harry Potter? Ik heb iets met/tegen die vrouw, en het komt door haar bril*). En wist je dat je de cursus om helder te leren zien door de Staat vergoed kunt krijgen? Het gaat niet om een opleiding tot opticien, maar om kaartlezen. Het is niet zo dat de Staat gelooft in kaartlezen, maar de staat gelooft dat je er geld mee kunt verdienen (zodat je geen uitkering nodig hebt).

Ik dacht altijd dat helderzienden werden geboren of helderziend werden na een of ander trauma. Nu worden er dus mensen officieel gediplomeerd helderziende na een cursus. Je kunt alles leren! Ik wed dat ze zichzelf straks presenteren onder de titel ‘astroloog’, want dat doen ze nogal eens. De woorden ‘Astro’ en ‘astrologie’ worden er te pas en te onpas bijgesleept. Een voorbeeld: ik las in de Sunday Times een artikel over een gezichtslezeres (zij ziet je karakter en toekomst aan je neus af) en die werd ‘gezichtsastroloog’ genoemd in die krant…Ach, voor de dreuzels maakt het toch geen verschil…Kennelijk betalen mensen er graag voor. Het opent geheel nieuwe mogelijkheden. Ik opteer voor een opleiding tot  vlekkenastroloog. Het vergt geen grote investering,  want met een pup krijg je vanzelf overal allerlei soorten vlekken. Na het eten veegt ze gezellig haar bek aan mijn broekspijpen af als ze de kans krijgt, bijvoorbeeld. Op het nieuwe kleed liggen verspreid plakkende stukjes bot die je er alleen afkrijgt met krabben. Alles is bevlekt! Ik voorzag al kort na haar aankomst in huis een morsige toekomst en geloof me maar dat dat is uitgekomen!

 

Tenslotte: het is zondag 21 juni Vaderdag. Venus staat in het teken Leeuw, en dat is een perfect teken voor juwelen, horloges, goed en alles wat blinkt. Mooi moment voor het schenken van iets dat opvalt!:)

Fijn weekend!

Marga

PS Natuurlijk zijn er ook minder leuke dingen in mijn agenda. Die heb ik expres gepland in deze periode. Als je weet dat ‘sterren’ gunstig staan, waarom zou je er dan geen gebruik van maken?

LINKS

http://www.astromarkt.net/transits-duiden-html/ Quote:

*) Ik heb een jaartje geleden eens een bizarre grote rode bril aangeschaft, die in de winkel best leuk leek, maar waarmee ik me eigenlijk voelde als die rare lerares  – Sybill Trelawney – in Harry Potter. Tenslotte heb ik maar een andere, veel minder opvallende, gekocht. Het is een luxe probleem, maar je wordt er niet leuker op. Hoe zat het nu met Venus?

Ik kocht die bril met transit Venus inconjunct mijn midpunt Zon/Maan en quindeciel (165 graden) Venus.  Je kunt dat vertalen als gefocust (sic…) zijn en gemotiveerd (Zon/Maan) op stijl en schoonheid, maar het plezier (Venus) ging eraf (inconjunct).

http://astromarkt.net/venus-jupiter-html/ Over Venus en Jupiter

http://astromarkt.eu/horoscoop-studie-astrologie-html/horoscoop-en-overgewicht-html/ Over overgewicht en horoscoop

© Astromarkt, 19 juni 2015

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten