Links

Advertenties

De links van Astromarkt verwijzen naar aanbevolen sites of blogs. Wil je een link uitwisselen? Als je site informatie geeft over sterrenbeelden of astrologie, dan doe ik dat graag. Voor contact, klik op het envelopje rechts.

ASTROLOGIE ALGEMEEN 

Astro.com Astro.com is een site met veel informatie over astrologie (de link gaat naar een artikel over de zodiak) en de mogelijkheid om op verschillende manieren kennis met astrologie te maken. Je kunt er gratis horoscopen berekenen  http://www.astro.com/ zoals ik altijd doe:).

Interessant, vooral waar het om midpunten gaat: http://www.astroing.com 

Voor welk object dan ook de positie vinden op Serennu.com

Cafe Astrology, is een kwaliteitssite met o.a. interpretaties per aspect, voor transits en een afdeling over geboortedagen http://www.cafeastrology.com/birthday/

Een erg complete site is http://www.auxmaillesgodefroy.com/Astrology

MEER SPECIFIEK ASTROLOGISCH

Research van astrologie vind je op  http://astrologyresearch.co.uk
‘ One of the largest research studies undertaken into astrology shows that there is an astonishingly strong and clear link between the planets’ positions and human behaviour’

Over de planeet die voor de zon uit rijst (de gidsplaneet) kun je meer vinden op the oriental planets on Khaldea.com.

Ik vond op een Russische site een interessante studie over Varuna, een van de laatste ‘ontdekkingen’. Op Astropost meldde ik meteen a Russian site  by Denis Kutalyov .

Uitstekende vaste sterren siteConstellation of Words.

Dear Brutus publiceerde een aanbevolen artikel over posities op de hoeken van de horoscoop: angular placements

TOEGEPASTE ASTROLOGIE

Op https://www.westwing.nl/home-living-horoscoop-2015/ vind je uitgebreide informatie over sterrenbeelden en woonstijlen.

BOEKEN ASTROLOGIE

Reinhold Ebertin’s ‘Combination of Stellar Influences’ (COSI) is uitverkocht in het Nederland (het heette ‘Kombinatie van Planeetinvloeden)

Noel Tyl’s ‘Vocations’ is een ander boek dat in mijn top10staat. Dat is omdat Noel Tyl je daarin leert hoe je gegevens combineert en hoe je de horoscoop kunt zien als een sprekend geheel in plaats van op onderdelen.

TETRABIBLOS van Ptolemeus: de basiswerken van de antieke astrologie. Nog steeds worden de door Ptolemeus benoemde aspecten (conjunct, sextiel, vierkant, driehoek en oppositie) de majeure (grote0 aspecten genoemd.

BLOGS

Voor je studie van astrologie kun je behalve van Astromarkt gebruik maken van de blogs van Astromarkt en een aantal interessante andere sites. Op de blogs van Astromarkt vind je links naar andere blogs.

ASTROMARKT BLOGS (Engelstalig)

Astrodispatch.com, toont een variëteit van laatste blogs over astrologie.

TWITTER ASTROLOGIE

Volg mij  Twitter.com/Astropost of op Twitter.com/Astromarkt. Kijk dan eens bij mijn favorieten. En vergeet Facebook niet!

Astromarkt heeft geen binding met een van de hieronder genoemde sites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Wil je een link uitwisselen en is je site niet primair commercieel (zoals een winkel, een site met alleen informatie over consulten, of een site voor online contact met paranormale raadgevers a la minute…)? Is de inhoud hoofdzakelijk astrologie voor studenten? Dan wissel ik graag een link met je uit! Mail dan even naar astromarkt@gmail.com

BLOGS VAN ASTROMARKT

Voor actualiteit en astrologie ga je naar Astropost en via Astropost naar de andere Engelstalige blogs van Astromarkt.

HANDIG: TOOLS VOOR ASTROLOGEN

  1. BEREKENPROGRAMMAGratis te downloaden berekenprogramma van Walter Pullen
  2. ZOMERTIJDEN WETEN: Zomertijdenregeling
  3. EFEMERIDE (STERRENTABEL): Complete efemeris van Astro.comHier vind je de posities van de planeten voor elke dag om 0 uur.
  4. GRATIS COMPUTERHOROSCOPEN, gratis berekeningen maken en een complete databank:

Astrodienst Banner
Bij Astro.com kun je werkelijk alle soorten horoscopen gratis berekenen. Hiernaast zie je de actuele posities van de Zon, Maan en planeten (met dank aan Astro.com)

MEER SITES

1. 10 geboden voor zelfliefde op de site van Peter den Haring, aanbevolen!

2. AstroPsychologie is een site met o.a. een gratis online verjaardagsencyclopedie . Je verjaardagsweek als component van je karakter!

3. Op Myrthe Rythmes vind je artikelen over astrologie.

VERZAMELPAGINA’s:

ENGELSTALIG – ASTROLOGY


 

 

 

 

Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest

Reacties gesloten