Horoscoop Marc Dutroux

Advertenties

LEVENSLOOP EN HOROSCOOP VAN DUTROUX EN MARTIN

Dit is het levensverhaal van Marc Dutroux, de beruchte ontvoerder en moordenaar. Hij had al vele malen gepakt kunnen worden en dan hadden zijn slachtoffers nog geleefd. Maar Marc Dutroux kon doen wat hij deed omdat hij veel ‘geluk’ had. Dat zie je terug in de transits en progressies op de belangrijke momenten van bijvoorbeeld vrijlating. Vooral Jupiter speelt daarbij een rol.


KARAKTER DUTROUX

Een horoscoop kun je niet lezen zonder achtergronden te weten (geslacht, genen, situatie, cultuur, verleden, enz.). Deze horoscoop laat een emotioneel, hartstochtelijk mens zien met een sterke wil, behoefte aan spanning en afwisseling en… een abnormale behoefte aan sex. Hoe zie je dat?

1. Hij heeft de planeten overwegend in tekens van water en vuur (passie).

2. De zon in Schorpioen en de Maan in Boogschutter staan samen voor een rebels karakter.

3. De nauwste aspecten in zijn horoscoop zijn Pluto quintiel de Zon (creatieve sterke wil, creatief willen domineren),

4. Maan half vierkant ascendant (abnormaal gedrag) en Venus sextiel Uranus (van afwisseling en spanning houden).

5. Ongewoon en abnormaal seksueel gedrag. (Maan – behoeften- staat samen met het midpunt van sexualiteit Venus/Mars half vierkant de ascendant = frustrerende uiting). De sterke behoefte (Maan) aan sex (Venus/Mars) komt direct tot uiting. Alleen wie op die dag, die plaats en dat uur is geboren heeft die combinatie.

6. Marc Dutroux heeft Venus conjunct Zon/Pluto (sterke verlangens of geweld in het liefdesleven).

7. Mars maakt een oppositie met het midpunt Venus/Pluto. Dat wijst op krachtige hormonen of kans op het gebruik – mars – van geweld – pluto – tegen vrouwen – venus. Ook heeft hij Mars anderhalfvierkant Venus/Maansknoop: het onderhouden van relaties om de seks. 

8, In deze horoscoop van Marc Dutroux is iets aan de hand met de combinatie Jupiter/Uranus/Pluto. Zo is de Maan vierkant Jupiter en driehoek Pluto (wat op succes en slagen wijst). De Zon is tegelijk vierkant Uranus en quintiel Pluto (plus driehoek Mars). De combinatie Mars/Uranus/Pluto staat garant voor ongevallen, geweld en catastrofes.

– Jupiter staat op het midpunt Zon/Uranus, Mercurius/Uranus en Uranus/Ascendant. Jupiter/Uranus combinaties zijn prima voor electriciëns (en dat was hij), uitvindingen, astrologen en voor iedereen die inventief moet zijn of een vooruitziende blik moet hebben.

– Pluto is conjunct Jupiter/Uranus. Dat is een midpuntcombinatie die veel mensen die geboren zijn rond dezelfde tijd als Dutroux, ook hebben. Maar in deze horoscoop is Pluto de heerser van Zon en ascendant. Jupiter heerst over de Maan en Uranus over het IC. Dat maakt de combinatie belangrijk. Dat blijkt wel als Jupiter and Uranus worden geactiveerd in de tijd van de moorden van 1995.

Let op de bijzondere positie van Mars ten opzichte van de andere planeten, Zon en Maan! 

LEVENSLOOP EN JEUGD DUTROUX

Marc Dutroux was de zoon van een onbekende vader die een one-night-stand had met zijn moeder. Hij groeide op als stiefzoon in een in Afrika (Congo) wonende familie. Toen hij elf was trokken zij naar België. Hij was een stille jongen met weinig vrienden in die tijd. Later behaalde hij een certificaat en werd elektricien.
Zijn ouders scheidden en hij ging bij zijn moeder wonen, die later een nieuwe echtgenoot kreeg. Wat vinden we daarvan terug in de horoscoop?

Schorpioen met Schorpioen ascendant en Saturnus in zijn eerste huis maken hem strategisch en stil. Een ‘die hard’, een knokker. Uranus in het negende huis, dispositor van het vierde huis van de afkomst, verwijst naar de emigratie en latere terugkeer. Zijn abnormale jeugd en gedrag worden niet alleen door de Maan aangegeven. Uranus, heer vier, maakt een vierkant met de ascendant. Dat maakt hem een buitenbeentje.

EERSTE HUWELIJK DUTROUX

Hij trouwde in 1979. Transit Jupiter stond toen vierkant zijn ascendant en conjunct het MC; dat is een fortuinlijk aspect. Hij gaat niettemin scheiden in 1985. Dat was met transit Saturnus conjunct de Zon (scheiden, einde van een tijdperk) en later vierkant het MC (einde van een status). Zijn vrouw gaf aan dat hij haar mishandelde (Venus/Mars/Pluto).

HUWELIJK MET MICHELE MARTIN

In 1982 ontmoet hij zijn latere vrouw en medeplichtige Michele Martin. Zij is geboren op 15 januari 1960. Samen maken zij zich schuldig aan verkrachtingen. Hoe zie je dat zij samenwerken?

Haar zon driehoek zijn Jupiter (steun) en zijn Pluto driehoek haar Mars (macht uitoefenen) zijn bevorderlijk voor hun samenwerking.  

Op het moment van hun ontmoeting staat Jupiter op zijn geboorte zon (een soortgelijk gunstig aspect als bij zijn eerste huwelijk). Zijn verjaardagshoroscoop voor 1982 toont Uranus op de ascendant. Zijn horizon verandert.

Zij trouwen, Michele en Marc, in 1988 bij Transit Pluto conjunct Marc’s ascendant geeft het een intens tintje.

MISDADEN DUTROUX: Tijdlijn

Niet lang daarna worden zij beiden gearresteerd voor het verkrachten van minderjarigen. Hij krijgt 13 jaar cel opgelegd, zij vijf.  Dat is het moment dat zijn moeder de rechter vraagt Marc Dutroux niet meer vrij te laten. In 1992 wordt hij echter toch losgelaten bij uiterst gunstige aspecten. Zijn progressieve ascendant maakte eerst een sextiel met Venus (genade) en dan een driehoek met Uranus (vrijheid). En het ging van kwaad tot erger.

Hij begint te bouwen. Hij begint cellen in kelders te bouwen. De politie komt langs en doet er niets tegen. Het wordt nog veel erger…Dan, op 24 juni 1995 ontvoert hij de pas 8 jaar oude Julie en Melissa. Drie weken later vraagt hij een naamsverandering aan. Hij wil Dunroux gaan heten. Dit alles gebeurt bij de volgende aspecten:

– Transit Uranus vierkant Jupiter

– Transit Saturnus oppositie Jupiter

– Transit Jupiter conjunct progressieve Saturnus

– Transit Jupiter driehoek Uranus

– Transit Uranus driehoek progressieve Jupiter

Zie je dat opnieuw Jupiter en Uranus (de inventiviteit) in beeld zijn?

Dan maakt de Zon een vierkant met Pluto (op Jupiter/Uranus) in augustus 1995. Hij ontvoert An en Eve op de 22ste. De meisjes zijn ongeveer 18 jaar oud. Hij vermoordt hen vrij snel erna. Hij zou ze levend hebben begraven onder de keldervloer.

ARRESTATIE DUTROUX

 Eindelijk wordt hij gearresteerd. Dat is op 6 december 1995. Transit Saturnus staat conjunct Mars. Dat is een doodsaspect, het einde van energie of actie. In zijn verjaardagshoroscoop (de solaar) staat het MC exact conjunct Saturnus en Jupiter staat op de descendant. En raad eens wat er gebeurt? Hij wordt vrij snel opnieuw vrijgelaten! Zijn vrouw en kinderen zouden namelijk lijden onder zijn afwezigheid…

De rechters doen dit wanneer zijn progressieve Maan een driehoek maakt met Jupiter. Dat is het meest fortuinlijke aspect dat een mens kan krijgen. Of al zijn fortuin nog niet genoeg is staat de progressieve Venus sextiel Jupiter, erg feestelijk. Het zit hem dubbel mee. Intussen zijn Julie en Melissa in de kelder omgekomen. Michele heeft namelijk niet voor de meisjes gezorgd en ze geen eten of drinken gegeven. In de tussentijd is de politie langsgekomen en agenten hoorden kinderen huilen. De politie liet zich echter afschepen met de mededeling van Michele dat het de kinderen van de buren moesten zijn. 

Lente 1996. Marc Dutroux vermoordt een partner in andere criminele activiteiten als transit Saturnus over zijn progressieve MC gaat en wijst op een nieuw dieptepunt in zijn loopbaan.
En het gaat maar door. Hij ontvoert Sabine op 28 mei 1996 en Laetitia in augustus van dat jaar. Dat laatste deed hij om Sabine te plezieren. Zonboog MC stond samen met Venus en dat geeft aan dat een wens uitkomt.

Later echter maakte de progressieve Maan een vierkant met Pluto en een inconjunct met Neptunus (behoefte aan privacy en geheimhouding). Het progressief MC stond sextiel Mercurius toen de meisjes (gelukkig in leven) werden aangetroffen op 15 augustus 1996. Binnen drie weken werden de lichamen van Julie en Melissa ontdekt.

JUPITER en HET GELUK VAN EEN MOORDENAAR

Het ongelooflijke gebeurde toen Dutroux uit de gevangenis ontsnapte. Die 23ste april 1998 waren er toepasselijke aspecten: Transit Jupiter was conjunct Mars. Transit Mars vierkant Uranus. Hij werd gevonden en kreeg levenslang. Michele kreeg dertig jaar. Toch is dit niet het einde. Hij zou vervroegd vrij kunnen komen. Zij ook. Een rechter vond al eens dat Michèle Martin vrijgelaten kon worden. Ze wilde gaan wonen in een Frans klooster, 15 jaar na het vonnis, hoewel haar straf 30 jaar was voor het medeplichtig zijn aan de ontvoering van 6 en de dood van 4 meisjes, samen met haar man Marc Dutroux. Het zal een astroloog niet verbazen dat Jupiter exact vierkant de zon van Martin stond toen de rechter dit besluit nam. Jupiter is immers het symbool van de positieve beoordeling en maakt gelukkig.

Jupiter was ook belangrijk in de horoscoop van Marc Dutroux, steeds als hij een vriendelijke rechter of partner trof. 

1. Zijn eerste huwelijk in 1979 was met transit Jupiter vierkant zijn Ascendant en toen conjunct MC.

2. Hij ontmoette later Martin (in 1982) toen Jupiter conjunct zijn Zon stond.Samen gingen ze over tot verkrachtingen. Zij was hem tot steun.

3. Transit Jupiter stond vierkant zijn MC toen een aardige rechter hem tot 13 jaar veroordeelde, ook al smeekte zijn moeder om dit monster nooit meer los te laten. Ze lieten hem toch los,

4. in 1992.Hij werd gearresteerd en weer vrijgelaten in het jaar dat Jupiter op de descendant van zijn solaar stond. Toen had hij twee meisjes vermoord en terwijl hij vastzat stierven twee 8-jarige de hongerdood omdat Martin hen niet voedde. Marc Dutroux mocht gewoon gaan, want zijn gezin leed zo onder zijn gevangschap. Hij vertrok met progressieve Maan driehoek Jupiter en progressieve Venus sextiel Jupiter. Dat zijn wel erg gunstige aspecten, jammer genoeg.

De horoscoop van Michelle Martin vind je op Astrodatabank. Volg de link.

Hieronder meer over haar horoscoop.

Jupiter in de horoscopen van Dutroux en zijn vrouw

Een rechter vond dat Michèle Martin vrijgelaten kon worden. Ze kon gaan wonen in een klooster. Ze kwam na 15 jaar al uit de gevangenis, hoewel haar straf eigenlijk 30 jaar was. Dat was voor het medeplichtig zijn aan de ontvoering van 6 en de dood van 4 meisjes, samen met haar man Marc Dutroux. Het zal een astroloog niet verbazen dat Jupiter exact vierkant de zon van Martin stond toen de rechter dit besluit nam. Jupiter is immers het symbool van de positieve beoordeling en het voordeel. Jupiter was ook belangrijk in de horoscoop van Marc Dutroux, steeds als hij een vriendelijke rechter of partner trof.

 1. Zijn eerste huwelijk in 1979 was met transit Jupiter vierkant zijn Ascendant en toen conjunct MC.
 2. Hij ontmoette later Martin (in 1982) toen Jupiter conjunct zijn Zon stond.Samen gingen ze over tot verkrachtingen.
 3. Transit Jupiter stond vierkant zijn MC toen een aardige rechter hem tot 13 jaar veroordeelde, ook al smeekte zijn moeder om dit monster nooit meer los te laten. Ze lieten hem toch los, in 1992.
 4. Hij werd gearresteerd en weer vrijgelaten in het jaar dat Jupiter op de descendant van zijn solaar stond. Toen had hij twee meisjes vermoord en terwijl hij vastzat stierven twee 8-jarige de hongerdood omdat Martin hen niet voedde.
 5. Marc Dutroux mocht gewoon gaan, want zijn gezin leed zo onder zijn gevangschap. Hij vertrok met progressieve Maan driehoek Jupiter en progressieve Venus sextiel Jupiter. Dat zijn wel erg gunstige aspecten.

  De horoscoop van Michele Martin:

   

  Michele Martin is en blijft in haar vrijheid beperkt. Saturnus en Uranus, de combinatie van de vrijheidsbeperking en beperkte onafhankelijkheid (maar ook van uitbreken) is belangrijk in haar horoscoop. Saturnus rijst immers voor de Zon en Mercurius uit en Uranus staat op de Descendant, op een hoekpunt. Nu duidelijk is dat zij haar vrijheid echt krijgt, staat progressieve Venus op haar descendant. Dat is het symbool voor verbetering van je omstandigheden. En voor geluk. Weinigen zullen haar dat gunnen. Zij had de levens van twee kleine meisjes kunnen redden en deed het niet. Ik denk niet dat haar horoscoop te lezen is op de gebruikelijke manier en ik wil er niet graag aan beginnen. Ik weet alleen dat haar horoscoop bijzonder goed matcht met die van Dutroux. En dat Jupiter haar even goed gezind was als Venus.

  JUPITER’s SYMBOLIEK

  Soms gebeuren er nare dingen met goede mensen en soms is het andersom. Horoscopen zijn niet rechtvaardig. Ze spiegelen alleen wat er gebeurt. Er is geen invloed ‘van bovenaf’ in de vorm van straf of beloning. Als je het zo beziet, is de verschijning van Jupiter in deze horoscopen toevallig geluk op het voor hen juiste moment of… het geluk dat zij zelf voelen op het moment dat dit gebeurt.

  LINKS

  Een andere behulpzame echtgenote is Karen Homolka. Ze zou ook binnenkort vrijkomen. Zie voor haar horoscoop: http://astropost.blogspot.com/2009/02/moon-pluto-in-charts-of-homolka-and.html

Reacties gesloten